Kekkilä Öljynimeytysturve, 50 l

ÖLJYNIMEY50

Öljynimeytysturve on erikoismenetelmällä lämpökäsitelty öljynimeytysturve, joka imee öljyn tehokkaasti. Vettä hylkivä (hydrofobinen) öljynimeytysturve on puhdas luonnontuote, eikä siihen ole lisätty kemikaaleja tai muita lisäaineita.

29,90 €
Sisältää alv:n
Määrä

Toimitusmaksu-2-6 arkipäivää   19,90 €
 

Toimitusehdot

 

Säkkilaskuri

Kuvaus

ÖLJYNIMEYTYSTURVE

Öljyvahinkoja voi tapahtua lähes missä tahansa. Tutkimusten mukaan pienikin määrä öljyä joutuessaan luontoon voi aiheuttaa vakavaa ympäristöhaittaa. Pienikin öljymäärä on siten syytä imeyttää mahdollisimman tarkasti. Tähän tarkoitukseen sopii Öljynimeytysturve.

Öljynimeytysturve on puhdas luonnontuote, eikä sisällä mitään luontoa saastuttavia aineita. Erikoislämpökäsittelyn ansiosta turve hylkii erittäin hyvin vettä silti menettämättä öljynimukykyään. Öljynimeytysturve on kevyttä, vaivatonta kuljettaa ja helppo varastoida. Kaikissa pakkauksissa tulee mukana myös selkeät käyttöohjeet. Öljynimeytysturvetta voi käyttää sisävesi- ja maa-alueilla. Öljyntorjunnassa nopea toiminta on tarpeen jotta öljy ei pääse leviämään.

Öljynimeytysturve imee öljyn itseensä nopeasti. Turvetta levitetään riittävästi, niin pitkään kuin sen väri tummuu osuessaan öljyyn. Maalla huokosilla pinnoilla kuten asfaltilla tai betonilla turve hierretään katuharjalla öljyyn ja kerätään pois. Yleensä maa-alueilla käsittely on syytä tehdä uudemman kerran jotta kaikki öljy saadaan kerättyä pois.
Öljyinen turve kierrätetään ongelmajätteenä. Veden pinnassa olevaan öljyyn turve levitetään käsin tai koneellisesti. Turpeen annetaan imeytyä n. puoli tuntia ja sen jälkeen kerätään pois esim. haavilla tai lävitetyllä lapiolla. Käsittely voidaan uusia jos pinnalla näkyy vielä ohutkin öljykalvo. Kaikilla pinnoilla käytettäessä, turvetta on syytä käyttää runsaasti, sillä öljyn tarkka määrä harvoin on tiedossa.

Pidä Öljynimeytysturve aina öljyvahingon varalle mökkirannan läheisyydessä, autotallissa, laitoskeittiössä jne. Tuotetta voi käyttää öljyn lisäksi myös muiden rasvaliukoisten nesteiden imeyttämiseen niiden omat käyttöturvallisuusohjeet huomioiden.

Öljynimeytysturve

  • Pakkauskoko: 50 l
  • Paino: n. 6,5 kg
  • Imuteho: n. 20-26 l öljyä

Käyttöohjeet

Erikoismenetelmällä lämpökäsitelty turve imee öljyn tehokkaasti eri pinnoilta. Yhden pakkauksen imuteho on noin 20 – 26 litraa öljyä, öljylaadusta ja pinnasta riippuen. Turvetta levitetään ja hierretään vahinkokohtaan kunnes väri ei enää tummene öljystä. Huomioi haihtuvan öljyn syttymisvaara ja suojainten käytön tarve. Toimita käytetty turve jätteenkäsittelypisteeseen.

Suosittelemme kertakäyttöhaalarin, kumi- tai lateksikäsineiden, kumisaappaiden ja suojalasien käyttöä öljyntorjuntatehtävissä. Huomioi haihtuvan öljyn syttymisvaara ja hengityssuojaimen käytön tarve.

Öljynimeytysturvetta voi käyttää säällä kuin säällä. Huomioi kuitenkin lämpötilan vaikutus öljyn juoksevuuteen. Tuotetta voi käyttää öljyn lisäksi myös muiden rasvaliukoisten nesteiden imeyttämiseen, niiden käyttöturvallisuusohjeet huomioiden.

Pyri käyttämään turve kohtuullisen ajan kuluessa säkin avaamisesta. Vaikka turve ei ime kosteutta varastoitaessa, auringonvalo voi heikentää pakkauksen kestävyyttä ja vaikuttaa tuotteen käyttöikään.

Tuotetiedot
ÖLJYNIMEY50
13 Tuotteet

Seuraa meitä Facebookissa