Suomen Siisti Piha Oy:n toimitusehdot

 

Tilaaminen

 Tilauksen teet kätevästi verkkokaupassamme tai puhelimitse soittamalla numeroon 010 323 5858.

 

 1. Suursäkkituotteiden toimitusajat ja –hinnat

 Kuljetusmaksu sisältää tilatun kuorman purkamisen yhteen toimitusosoitteeseen.


Toimitusalue 1

* Toimitusaika 3-5 arkipäivää: 69 €/toimitus

Esim. maanantaina tehty tilaus toimitetaan viimeistään seuraavana maanantaina.

* SUOSITUIN 1-3 arkipäivää: 89 €/toimitus

Arkipäivänä (ma-pe) ennen klo 12 tehdyt tilaukset toimitetaan kahden seuraavan arkipäivän kuluessa.

* EXPRESS 24 h: 139 €/toimitus

Arkipäivänä (ma-pe) ennen klo 14 tehdyt tilaukset toimitetaan seuravana arkipäivänä.


Kuorma voidaan jakaa eri paikkoihin kuorma-autonosturilla, joka pystyy nostamaan tuotteita noin 5-10 metrin etäisyydelle auton molemmin puolin. 


Toimitusalue 2

* Normaali toimitus 4-5 arkipäivää: 69 €/toimitus

Kuorma voidaan jakaa eri paikkoihin kuorma-autonosturilla, joka pystyy nostamaan tuotteita noin 5-10 metrin etäisyydelle auton molemmin puolin. 


Toimitusalue 3

* Normaali toimitus 4-7 arkipäivää: 99 €/toimitus

Kuorma voidaan jakaa eri paikkoihin kuorma-autonosturilla, joka pystyy nostamaan tuotteita noin 5-10 metrin etäisyydelle auton molemmin puolin. 


Toimitusalue 4

 * 99 €/säkki. Maksettava ennakkoon. Toimitusaika 6-8 arkipäivää maksun kirjautumisesta.

Kuljetusliike PostNord tai Schenker. Tuotteet toimitetaan perälautanostinautolla. Lasti puretaan auton viereen.

Toimitusalue 5

 * 149 €/säkki. Maksettava ennakkoon. Toimitusaika 6-8 arkipäivää maksun kirjautumisesta.

Kuljetusliike PostNord tai Schenker. Tuotteet toimitetaan perälautanostinautolla. Lasti puretaan auton viereen.


Toimitusalue 6

* Rahdit tarjouspyyntöjen perusteella. Tarjouspyynnöt osoitteeseen myynti@siistipiha.fi.

Kuljetusliike PostNord tai Schenker. Tuotteet toimitetaan perälautanostinautolla. Lasti puretaan auton viereen.Yli 30 min purkuajasta/odotuksesta
 veloitetaan 45 euron suuruinen lisämaksu jokaiselta alkavalta puolelta tunnilta.


Tarkista toimitusalueesi syöttämällä postinumerosi tähän:

2. Noutosäkkipalveluiden toimitusajat ja -hinnat:

Noutopalvelu toimii vain toimitusalueilla 1 ja 2

Noutoaika: 1-5 arkipäivää, riippuen nouto-osoitteesta

Noutomaksut: Noutomaksu sisältää 1 – 10 säkin noudon osoitteesta yhdellä kertaa


Toimitusalue 1:

* Normaali toimitus 3-5 arkipäivää: 69 €/toimitus

Esim. maanantaina tehty tilaus noudetaan viimeistään seuraavana maanantaina.

*SUOSITUIN 1-3 arkipäivää: 89 €/toimitus

Esim. maanantaina tehty tilaus noudetaan viimeistään seuraavana keskiviikkona.

*EXPRESS 24 h: 139 €/toimitus

Arkipäivänä (ma-pe) ennen klo 14 tehdyt tilaukset noudetaan seuravana arkipäivänä.


Toimitusalue 2

*Normaali 4-5 arkipäivää: 69 €/nouto

Toimitusalue 3

*Normaali 4-7 arkipäivää: 99 €/nouto

*Jätemaksut: säkkikohtainen jätemaksu löytyy osoitteesta www.siistipiha.fi

Jätteiden lajittelu. Jos poiskuljetettava säkki on osittain täytetty muunlaisella jätteellä kuin on tilausvaiheessa ilmoitettu, peritään säkistä hinnaston mukainen sekarakennusjätemaksu sekä 85 €:n suuruinen lajittelumaksu.

Noutosäkkien ylitäyttö. Noutosäkkien painot eivät saa ylittää säkkikohtaista painorajaa. Säkit on suljettava ja niihin laitetut jätteet eivät saa ylittää säkin reunoja. Väärin täytetyistä säkeistä peritään 30 euron lisämaksu/säkki. Siisti Pihalla ei ole velvollisuutta noutaa ylitäytettyjä säkkejä.

Yli 30 min noudolta/odotukselta veloitetaan 45 euron suuruinen lisämaksu jokaiselta alkavalta puolelta tunnilta.

 

3. Muiden tuotteiden toimitusajat ja –hinnat:

Muiden tuotteiden toimitusaika noin 5-10 arkipäivää.

*Kunkin tuotteen tuotekortissa on mainittu tuotteen toimituskustannukset

Emme vastaa toimituksen viivästymisen johdosta mahdollisesti aiheutuneista kuluista.

Kun tuotteen toimitustapana on kotiin toimitus, asiakas saa tuotteen ilmoittamaansa toimitusosoitteeseen. 

Tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti ulkopuolisella kuljetusliikkeellä. Tuotteet toimitetaan perälautanostinautolla. Lasti puretaan auton viereen.

Kotiin toimitettavat tuotteet kuljetetaan kohdeosoitteeseen, mutta toimitukseen ei kuulu esimerkiksi tuotteen siirtämistä rakennuksen yläkertaan tai sisään kantoa.

Asiakkaan tulee varmistaa, että tarvittaessa joku on tuotteiden saapuessa vastaanottamassa, tarkistamassa ja kuittaamassa toimituksen. Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta annetusta puhelinnumerosta, emme ole velvoitettuja toimittamaan tavaraa.

Jos toimitus viivästyy sen takia, että vastaanottajaa ei tavoiteta sovittuna aikana, tavaran säilyttämisestä aiheutuvat kustannukset peritään asiakkaalta. Mikäli vastaanottajaa ei ole tavoitettu 7 vuorokauden kuluessa, palautetaan tavarat toimittajille ja aiheutuneet kustannukset veloitetaan asiakkaalta. Tässä tapauksessa loppuosa kauppasummasta palautetaan asiakkaalle.

Vastaanottajan on tarkistettava, että toimitussisältö on tilauksen mukainen ja vahingoittumaton.  
Mikäli toimituksessa tai tuotteissa on ongelmia asiakkaan tulee ottaa välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme.

 

Toimitusehdot ja laskutus

 

Tilauksen voi maksaa verkkopankissa, luottokortilla tai laskulla. Laskusta peritään laskutuspalkkio 5 €. Luottokortilla maksettaessa tulee maksutapalisä 2 €.

Siisti Pihalla on oikeus laskuttaa tilaus ennakkoon joko osittain tai kokonaan.

Maksumuistutuksista perimme 5 € muistutuspalkkion sekä voimassa olevan viivästyskoron.

Hinnat.
 Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24 %. Siisti Piha pidättää oikeuden hintojen muutoksiin.

Tilauksen peruutus. Tilaajalla on oikeus ennen tilauksen toimittamista peruuttaa koko tilaus tai osia tilauksesta. Toimitus katsotaan tapahtuneeksi, kun lähetys on kokonaan tai osittain lähtenyt.
Toimituksen jälkeisistä tilauksien peruuttamisista veloitetaan tilauksen mukaiset toimituskustannukset. Esimerkiksi jos tuotteita on yritetty toimittaa asiakkaan haluamaan paikkaan, mutta se ei ole onnistunut, veloitetaan asiakkaalta turhasta käynnistä tilauksen mukaiset toimituskustannukset. Tällainen tapaus voi olla esimerkiksi, kun kuorma-auto ei ole päässyt kohteeseen eikä siten pystynyt nostamaan/noutamaan säkkiä. Kohteessa olisi hyvä olla vaihtoehtoinen paikka siltä varalta,että kuorma-autolla ei päästä haluttuun paikkaan.

Tilausmuutokset. 
Tilaukseen ei voi tehdä muutoksia tai lisäyksiä sen jälkeen, kun tilaus on edennyt keräilyyn.

Kuljetus. Tavaroiden tulee olla tuotavissa tai noudettavissa 35 tonnin painoisella isolla kuorma-autolla, jollei muuta ole erikseen sovittu. Tuotaessa maa-aineksia irtokuormina ajoreitin on kestettävä 70 tonnin paino. Tuonti- tai noutopaikalle on johdettava em. kuorma-auton kantava ajoväylä, jossa on vähintään 4 metriä tilaa ylä- ja sivusuunnassa. Suursäkkejä noudettaessa säkkien tulee olla enintään 8 metrin päässä tästä ajoväylästä ja esteettömästi nostettavissa. Mikäli reitti ei ole esteetön ja toimitus/nouto jää suorittamatta, veloitetaan asiakkaalta toimitus- tai noutomaksu.

Reklamaatiot. Toimituksen jälkeen asiakkaan on viivytyksettä tarkistettava, että toimituksen sisältö on oikea ja tuotteet ovat virheettömiä. Virheellisestä tai puutteellisesta toimituksesta tai tuotteesta on tehtävä reklamaatio Siisti Pihalle 7 vuorokauden sisällä tuotteiden toimituksesta. Reklamaation voi tehdä kirjallisesti kuvan kanssa sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu(at)siistipiha.fi. Asiakkaan on pidettävä tuote muuttumattomana, siihen asti, kunnes on päättänyt pitää tuotteen. Kuljetusvaurioissa ja virheellisen tuotteen kohdalla Siisti Pihalla on oikeus ensisijaisesti korjata vaurio tai toimittaa tilalle oikea ja virheetön tuote kohtuullisessa ajassa. 

Myyjä ei vastaa viallisen tai puutteellisen tuotteen käytön aiheuttamista lisäkustannuksista. Myyjän korvausvastuu rajoittuu joka tapuksessa enimmillään myydyn tuotteen hintaan.

Asiakaspalautukset.
 Asiakkaalla on mahdollisuus palauttaa ostamansa tuote 14 päivän kuluessa toimituksen vastaanottamisesta ilmoittamalla siitä sähköpostitse tai puhelimitse asiakaspalveluumme. Tuotteen täytyy olla käyttämätön, että sen voi palauttaa.

Suursäkkipalautuksista veloitamme toimitusalueilla 1 ja 2 69 €/suursäkki (alv. 24 %), toimitusalue 3:lla 99 €/suursäkki ja toimitusalue 4:lla 149 €/suursäkki. 

Muiden tuotteiden palautuksista veloitetaan tuotteen toimitusmaksu.

Huom! Irtokuormissa kuluttajalla ei ole Kuluttajasuojalain (KSL 6:15) mukaista peruuttamisoikeutta, koska sopimus koskee tavaraa, jota luonteensa vuoksi ei voida palauttaa edelleen myytäväksi (KSL 6:16).

Useat Siisti Pihan toimittamat tuotteet eivät ole palautettavissa normaaliin tapaan postin välityksellä, ja tästä syystä johtuen on asiakas velvollinen maksamaan palautuskulut todellisten rahtikustannusten mukaan.

Ylivoimainen este. Siisti Piha ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy ylivoimaisen esteen takia, johon Siisti Pihalla ei ole vaikutusmahdollisuuksia. Tällaisia esteitä ovat esimerkiksi luonnonmullistukset tai lakot.

Kuvat. Siisti Pihan internetsivuilla tai esitteessä olevien tuotekuvien värit saattavat poiketa todellisista tuotteiden väreistä tai viimeistelyistä. Kuvat ovat Siisti Pihan tai sen yhteistyökumppaneiden omaisuutta, ja niiden käyttö luvatta on kiellettyä.

Seuraa meitä Facebookissa