Noutosäkit Kategoriassa on tuotteita.

Noutosäkit

Siisti Pihan noutopalvelu on tehokas ja kätevä tapa päästä kerralla eroon kaikista kotipihan, vapaa-ajan asunnon, taloyhtiön ja rakennustyömaan jätteistä. Noutosäkkeihin on helppo kerätä ja lajitella eri jätelajit, jotka viemme kerralla mukanamme. Yksinkertaista ja kätevää! Oikein lajittelemalla säästät rahaa ja kaiken lisäksi voimme viedä täytetyt säkit mukanamme samalla, kun toimitamme uusia Siisti Pihan tuotteita. Tällöin säästät selvää rahaa myös toimitus- ja...  Lisää

Siisti Pihan noutopalvelu on tehokas ja kätevä tapa päästä kerralla eroon kaikista kotipihan, vapaa-ajan asunnon, taloyhtiön ja rakennustyömaan jätteistä. Noutosäkkeihin on helppo kerätä ja lajitella eri jätelajit, jotka viemme kerralla mukanamme. Yksinkertaista ja kätevää! Oikein lajittelemalla säästät rahaa ja kaiken lisäksi voimme viedä täytetyt säkit mukanamme samalla, kun toimitamme uusia Siisti Pihan tuotteita. Tällöin säästät selvää rahaa myös toimitus- ja noutomaksuissa.

Miten se toimii?

1. Tilaa tyhjiä suursäkkejä verkkokaupastamme tai numerosta 010 323 5858, tai käy ostamassa säkit lähimmältä jälleenmyyjältä. Voit myös hyödyntää sinulla jo olevat vanhat Siisti Pihan säkit.
2. Täytä säkki ja sido se kiinni. Sijoita säkki niin, että se on noudettavissa nosturi-kuorma-autolla (8 m nostoetäisyys).
3. Tilaa nouto verkkokaupastamme tai numerosta 010 323 5858.

Piilota