FAQ, eli usein kysytyt kysymykset


1. Toimitukset

Missä yrityksemme toimii

Toimitamme kaikki tuotteemme helposti ja kätevästi kotiin kuljetettuina. Voit tarkastaa mihin toimitusalueeseen postinumeronne kuuluu:

Toimitusaluekysely, klikkaa tästä

Voiko tuotteita noutaa

Kaikki tuotteemme toimitetaan kotiin kuljetettuina. Tällä hetkellä meillä ei ole myymälää tai noutopistettä. Tilauksen teet kätevimmin nettisivujemme kautta, tai soittamalla numeroon 010 323 5858. Tilauksen voi tehdä myös sähköpostitse: myynti@siistipiha.fi

Noutosäkkejämme myy suurin osa rautakaupoista eteläisessä Suomessa, jälleenmyyjät löydät täältä.

Minkä kokoinen on Siisti Pihan suursäkki

Siisti Pihan suursäkkituotteita toimitetaan erikokoisissa säkeissä, joista pienin on 160 litraa ja suurin 1000 litraa (1m3). Säkin paino vaihtelee tuotekohtaisesti välillä 150 kg-1000 kg. Käytännössä kaikkia suursäkkituotteita myydään kolmessa erikokoisessa säkissä ja löydät säkkikoot helpoimmin kunkin tuotteen kohdalta. Yleisesti ottaen yhden tonnin painoisen suursäkin riittoisuus on noin 15 neliömetriä, kun kerrospaksuus on 3-5 cm.

Mitä teen tyhjälle suursäkille

Tyhjentyneen suursäkin voit hyödyntää täyttämällä sen erilaisilla jätteillä aina piharoskista rakennusjätteisiin ja maa-aineksiin. Tyhjän säkin voi myös hävittää energia- tai sekajätteen mukana, mutta se kannattaa säästää sillä tyhjän L-kokoisen säkin arvo on 19 euroa.

Miten tuotteet toimitetaan

Tuotteemme toimitetaan nosturikuorma-autoilla, jotka pystyvät nostamaan tavarat autosta noin 5-10 metrin etäisyydelle. Auto vaatii 3 metrin ajoväylän eli suurin piirtein paloauton verran tilaa. Pienemmät ja kevyemmät tuotteet toimitetaan pakettiautoilla.

Paljonko suursäkkituotteiden kuljetus maksaa

Toimitusalue 1:

Edullisin toimitus on 3-5 arkipäivää, jossa rahtikulut ovat 69,00 €/toimitus. Eli jos tilaa maanantaina on toimitus viimeistään seuraavana maanantaina.

Suosituin vaihtoehto on 1-2 arkipäivää, jossa rahtikulut ovat 89,00 €/toimitus. Eli jos tilaa maanantaina on toimitus viimeistään saman viikon keskiviikkona.

Nopein vaihtoehto on 24 h toimitus, jossa rahtikulut ovat 139,00 €/toimitus. Arkipäivänä (ma-pe) ennen klo 14 tehdyt tilaukset toimitetaan seuraavana arkipäivänä.

Toimitusalue 2:

Edullisin toimitus on 4-5 arkipäivää, jossa rahtikulut ovat 69,00 €/toimitus. Eli jos tilaa maanantaina on toimitus viimeistään seuraavana maanantaina.

Toimitusalue 3:

Edullisin toimitus on 4-7 arkipäivää, jossa rahtikulut ovat 99,00 €/toimitus. Eli jos tilaa maanantaina on toimitus viimeistään seuraavan viikon keskiviikkona.

Toimitusalue 4:

Yhteistyökumppanimme Schenker hoitaa kuljetuksen, jossa rahtikulut ovat 99,00 €/säkki ja toimitusaika 6-8 arkipäivää.

Toimitusalue 5:

Yhteistyökumppanimme Schenker hoitaa kuljetuksen, jossa rahtikulut ovat 149,00 €/säkki ja toimitusaika 6-8 arkipäivää.

Toimitusalue 6:

KYSY TARJOUS!


2. Noutopalvelu

Huom! Noutopalvelu toimii toimitusalue ykkösessä, kakkosessa ja kolmosessa, tarkista oma toimitusalueesi täältä: https://www.siistipiha.fi/tarkista-toimitusalue

Jätemaksut noutosäkeille

Jätemaksut tulevat per säkki, säkin koon ja jätelajin mukaan. Eri jätelajien hinnat löytyvät täältä:

Eri säkkikokojen hinnat löydät avaamalla tuotteen ja valitsemalla vetovalikosta säkin koon.

Rahtikulut noutosäkeille

Rahtikulu ei tule per säkki, eikä se riipu säkin koosta tai jätelajista. Se on kiinteä 69,00 €/kerta (sis. alv. 24 %) normaalilla noutoajalla (4-5 arkipäivää).

Esimerkki 1:

Yhden XL -kokoisen puutarhajätteen ja yhden L -kokoisen maa-ainesjätteen hinnoittelu menee seuraavasti:

XL -kokoinen puutarhajäte 64,00 €, L -kokoinen maa-ainesjäte 68,00 € ja rahtikulut 69,00 €.

Yhteensä siis nämä kaksi säkkiä poiskuljetettuina maksavat 201,00 € (sis. alv. 24 %).

Esimerkki 2:

Kolmen M -kokoisen puutarhajätteen hinnoittelu:

M -kokoiselta säkiltä puutarhajäte 39,00 €/säkki eli yhteensä 117,00 € ja rahtikulut 69,00 €. Yhteensä siis nämä kolme säkkiä poiskuljetettuina 186,00 € (sis. alv. 24 %).

(Huom! M-kokoisia säkkejä ei saa rautakaupoista. M-kokoisissa säkeissä toimitetaan maa-aineksia, kuten kivituhkaa ja sepeliä.)

Tuleeko poisvietäville säkeille rahtikuluja, jos tilaa samalla maa-aineksia, kuten uuttaa multaa

Rahtikulu 69,00 € tulee vain kerran, jos samalla kertaa toimitetaan ja noudetaan suursäkkejä.

Kuinka pitkä on noutoaika

Toimitusalue 1:

Edullisin noutoaika on 3-5 arkipäivää, jossa rahtikulut ovat 69,00 €. Eli jos tilaa maanantaina on nouto viimeistään seuraavana maanantaina.

Suosituin vaihtoehto on 1-2 arkipäivää, jossa rahtikulut ovat 89,00 €. Eli jos tilaa maanantaina on nouto viimeistään saman viikon keskiviikkona.

Nopein vaihtoehto on 24 h toimitus, jossa rahtikulut ovat 139 €. Arkipäivänä (ma-pe) ennen klo 14 tehdyt tilaukset noudetaan seuraavana arkipäivänä.

Toimitusalue 2:

Edullisin noutoaika on 4-5 arkipäivää, jossa rahtikulut ovat 69,00 €. Eli jos tilaa maanantaina on nouto viimeistään seuraavana maanantaina.

Toimitusalue 3:

Edullisin noutoaika on 4-7 arkipäivää, jossa rahtikulut ovat 99,00 €. Eli jos tilaa maanantaina on nouto viimeistään seuraavan viikon keskiviikkona.

Noutopalvelu ei toimi kuin toimitusalue 1:ssä, 2:ssä ja 3:ssä.

Tarvitseeko noudossa olla itse paikalla

Noudon aikana ei tarvitse olla paikalla. Riittää, että säkin sulkee ja se on noudettavissa kuorma-autolla, joka on varusteltu 5-10 metrin päähän ylettävällä nosturilla.

Mitä tapahtuu tyhjälle säkille noudon jälkeen

Tyhjiä säkkejä ei palauteta noudon jälkeen. Tyhjät säkit menevät meillä kierrätykseen. Ne tyhjät säkit, jotka jäävät esimerkiksi mullan toimituksen jälkeen, kannattaa säästää noutopalvelua varten. Esimerkiksi istutusmullan hintaan sisältyy 19 euron arvoinen säkki, jonka voi täyttää ja käyttää jätteiden noutoon.


Etkö löytänyt vastausta
kysymykseesi? Ota meihin yhteyttä sähköpostilla, chatin kautta tai puhelimitse. Autamme mielellämme!

Sähköposti: myynti@siistipiha.fi
Puhelinnumero: 010 323 5858 (vain pvm maksu) 

Seuraa meitä Facebookissa