REMONTTI- JA RAKENNUSJÄTE

Katso lyhyt video!

Siisti Noutosäkit ovat sujuvin vaihtoehto rakennusjätteiden kierrättämiseen. Keittiöremontista kerrostalon linjasaneeraukseen; kaikissa Siisti Noutosäkit ovat aina tarpeen.

Keittiöremonteissa ja muissa pienemmissä korjaustöissä kaikki rakennusjätteet mahtuvat muutamaan säkkiin. Tällöin on turhaa vuokrata tilaa vievää ja kallista vaihtolavaa kertyville jätteille. Siisti Noutosäkit tulevat edullisemmaksi ja mahdollistavat myös jätteiden lajittelun!

Isommista kohteista etenkin kantakaupungin ahtaat saneeraustyömaat ovat Siisti Noutosäkkien ominta aluetta. Ahtaille työmaille ei saa mahtumaan vaihtolavoja ainakaan sellaista määrää, että jätteet voitaisiin syntypaikkalajitella. Ja S-säkillä on vaivatonta kuljettaa jätteitä, ja miksei muutakin, työmaan sisällä. S-säkki nokkakäryyn ja menoksi!

Suurimpiin säkkeihin voi laittaa tonnin jätettä. XL-säkki on 2,5 metriä pitkä ja sinne mahtuvat mm. ovet ja seinälevyt kokonaisina samoin kuin suurimmat kodinkoneet jääkaapeista pakastimiin.

Esimerkiksi keittiöremontin jätteet mahtuvat pariin säkkiin. Alla kaksi laskelmaa keittiöremontin jätekustannuksista Siisti Noutosäkkejä käytettäessä:

Esimerkki 1.

Tyhjä XL-säkki 1kpl 22 €
Sekajätteen jätemaksu 1 kpl 123 €
Noutomaksu 1 kpl 63 €
Kustannus yhteensä 208 €

Esimerkki 2.

Tyhjä XL-säkki 2 kpl 44 €
Puujätteen jätemaksu 1 kpl 69 €
SER/Metallijätteen jätemaksu 1 kpl 55 €
Noutomaksu 1 kpl 63 €
Kustannus yhteensä 231 €

 

Seuraa meitä Facebookissa