Kekkilä Kukkamulta 30 l

KUKKAMU30

Tumma ja ravinteikas yleismulta, joka sopii kaikille kodin viherkasveille ja kukkiville kasveille. Kukkamulta on ravinteikas ja täyteläinen yleismulta, jonka entistäkin paremman reseptin ansiosta kasvien kastelu ja hoitaminen on entistäkin helpompaa.

8,90 €
Sisältää alv:n
Määrä

 

Toimitusehdot

 

Säkkilaskuri

Kuvaus

Kekkilä Kukkamulta 30 l

Kukkamulta valmistetaan parhaista raaka-aineista, joilla taataan ihanteelliset ravinnesuhteet sekä ilmava ja rakenteensa hyvin pitävä koostumus. Kodin ruukkukukkien ja viherkasvien istuttaminen ja mullanvaihto on entistäkin siistimpää, sillä kasteluvesi imeytyy heti koko multakerrokseen.

Käyttöohjeet

Pienet ja keskikokoiset kasvit kaipaavat mullanvaihtoa vuoden välein. Suuremmat kasvit saattavat viihtyä samassa mullassa useamman vuoden.

1. Ennen mullanvaihtoa on hyvä tarkistaa kasvin juurtumisaste. Raaputa vanhaa multaa varovasti juurten ympäriltä ja juuripaakun päältä – varo kuitenkin hajottamasta juuripaakkua. Jos paakun pinta on juurten peitossa, kasvi tarvitsee tilavamman ruukun. Uuden ruukun halkaisija on hyvä olla kasvin koosta riippuen 2–10 cm entistä suurempi.

2. Kastele kasvit hyvin edellisenä päivänä. Näin paakku pysyy hyvin kasassa ja irtoaa ruukusta hyvin.

3. Tee uuden ruukun pohjalle salaojitus Kekkilä Ruukkusorasta. Altakasteluruukuissa salaojitusta ei tarvita.

4. Lisää Kukkamultaa ruukkuun ja irrota kasvi ruukustaan. Ravistele helposti irtoava multa paakusta.

5. Asettele kasvi uuteen ruukkuun. Lisää multaa paakun viereen ja vähän myös päälle. Tiivistä multa hellävaraisesti sormin painelemalla.

6. Kastele multa läpikotaisin, näin multa tiivistyy juurten ympärille, ja kasvi pääsee jatkamaan kasvuaan.

Ravitse kodin viherkasveja Kekkilä Kukkaravinteella viikoittain kasvukaudella maalis-lokakuussa ja lepokaudella kerran kuukaudessa.

Turveraaka-aineesta johtuen multaseos saattaa sisältää jonkin verran maatumattomia luonnonkuituja, kuten tupasvillaa sekä pieniä puukappaleita.

Käyttösuositus

  • 1 kpl ø 35 cm tai useampi pienempi ruukku

Video

Viherkasvien mullanvaihto

Tuotetiedot
KUKKAMU30
52 Tuotteet

Seuraa meitä Facebookissa