Kekkilä Hortensiamulta 15 l

HORTENSMU15

Hortensiamulta on laadukas, erityisesti ruukuissa kasvatettaville hortensioille suunniteltu erikoismulta.

7,90 €
Sisältää alv:n
Määrä

Toimitusmaksu-2-6 arkipäivää   19,90 €
 

Toimitusehdot

 

Säkkilaskuri

Kuvaus

Kekkilä Hortensiamulta 15 l

Kekkilä Hortensiamulta on kalkittu ja lannoitettu tavalla, joka säilyttää sinisen hortensian sävyn kauniina. Hortensiamulta sopii myös maahan istutettaville hortensioille ja ruukuissa kasvatettaville havukasveille. Huolellisesti valikoitujen raaka-aineiden ansiosta mullan rakenne on kestävä ja ilmava. Multaan sekoitettu sammal toimii vesivarastona ja helpottaa kastelua.  Hortensiamultaan on lisätty lisäksi kasvien juurtumista ja ravinteiden ottoa parantavaa Kekkilä Juurivoima™ -humusyhdistettä.

Käyttökohteet

Hortensiat ja atsaleat, havukasvit, hapanta multaa suosivat huonekasvit, kuten gardenia ja kahvipensas

Käyttö Menekki
Hortensiat ja havukasvit ruukuissa 1 – 2 säkkiä / ruukku ø noin 30 cm
Hortensia maahan istutettuna 2- 4 säkkiä / kasvi
Hapanta multaa tarvitsevat huonekasvit 1 säkki / 6 ruukkua ø noin 20 cm

Ohjeet

Valitse riittävän iso ruukku, jotta hortensian juurilla on tilaa kasvaa. Levitä ruukun pohjalle 2–5 cm kerros Kekkilä Ruukkusoraa. Kaada Hortensiamultaa suoraan ruukkusoran päälle. Jos haluat punasävyisen hortensiasi säilyttävän värinsä puhtaana, voit sekoittaa multaan kalkkia. Kaiva multaan hieman juuripaakkua suurempi kuoppa. Istuta kasvi, ja peitä lopuksi juuripaakku mullalla.

Jätä ruukun reunan ja multapinnan väliin pieni kasteluvara, jotta kasteluveden imeyttäminen on helpompaa. Kastele istutus niin, että multa kastuu kokonaan. Kasvukauden aikaiseen lannoittamiseen sopii kasteluveteen sekoitettava Kekkilä Havu-ja rodolannoite.

Jalohortensiat viihtyvät parhaiten tuulensuojaisessa, lämpimässä, ja suoralta auringonpaisteelta suojatussa paikassa. Kastele hortensiaa runsaasti kasvukauden aikana.

Tuotetiedot
HORTENSMU15
24 Tuotteet

Seuraa meitä Facebookissa