Tuomme tullessamme, viemme mennessämme

Siisti Pihan suursäkeillä voi kierrättää kaiken jätekatoksiin kuulumattoman jätteen ja romun

- Pihajätteet (haravoimisjäte, risut ja oksat, maa-ainekset).
- Rakennusjätteet (betoni, puu, kestopuu, sekarakennusjäte, pakkausmateriaalit, asfaltti, metallit).
- Romu: (huonekalut, autonrenkaat, polkupyörät, pakastinjääkaapit).

Kaikki samasta paikasta:
• vaihtolavat ja suursäkit
• ympäristörakentamisen tuotteet

Kaikkiin tarpeisiin:
Taloyhtiöiden kevät- ja syyssiivoukset
Remontit ja saneeraukset
Muutot

Sujuvuutta hallintoon keskittämällä:
• tilaukset, toimitukset, laskutus ja raportointi

Suursäkit

Suursäkit ovat usein vaihtolavoja edullisempia ja helppokäyttöisempiä. Talkoissa pihajätteitä harvoin kertyy niin paljon että vaihtolava olisi tarpeen. Säkkejä on helppo liikutella pihatöiden edistyessä.

Myös pienissä remonteissa säkit ovat ehdottomia ja muuttojen yhteydessä niihin voi laittaa kaikki poisheitettävät tavarat. Säkkejä on neljää kokoa: 180 ja 660 litraiset sekä yhden ja 2,5 kuution säkit.

Suurimpaan säkkiin mahtuvat kokonaisina esimerkiksi vakiokokoiset ovet tai pakastinjääkaapit. Jokaiseen säkkiin voi laittaa enimmillään tonnin jätettä, pois lukien 180 litran säkki, johon saa jätettä laittaa 500 kg.

Vaihtolavat

Siisti Pihalla on laaja valikoima vaihtolavoja eri malleja erilaisia tarpeita varten. Normaalikokoisten säkkien lisäksi on suuria, jopa 2,5 metrin laidoilla varustettuja sekä pieniä "porttikongilavoja" esimerkiksi ahtaisiin keskustakohteisiin.

Lisäksi valikoimaamme kuuluvat nosturikuorma-autolla nostettavat lavat, jotka voidaan nostaa esteiden, esimerkiksi aitojen, yli työpisteeseen.

Vaihtolavojen ja suursäkkien yhdistelmät

Lajittelemalla säästää ympäristöä ja rahaa! Isommissa taloyhtiöissä lavoille kannattaa kerätä suurin jätejae, mm. haravoimisjäte ja säkkeihin kaikki muu jäte ja romu. 95 % jätteestä käytetään uudelleen!

Ympäristörakentamisen tuotteet kätevästi verkkokaupastamme

Siisti Piha tarjoaa Suomen laajimman ympäristörakentamisen tuotteiden valikoiman: Mullat, hiekat, kivet, kuorikatteet, hiekkalaatikot, nurmikoiden reunalistat, pihavalot. Tutustu valikoimaan verkkokaupassamme!

Helpotusta hallinnointiin!

Taloyhtiöiden hallinnoiminen on monimutkaista ja haastavaa. Mitä useampi tavarantoimittaja, sitä enemmän työtä ja seurantaa. Siisti Pihan toimituksia on mahdollista seurata verkossa. Jokaisen kohteen tilaukset ja laskut helppo tarkistaa Siisti Pihan verkkokaupasta!

Voit tehdä tilauksen tai saada lisätietoja palvelunumerostamme 010 309 42 45 tai sähköpostilla osoitteesta myynti(at)siistipiha.fi.