FAQ, eli usein kysytyt kysymykset

Mikä on Siisti Piha?

SIISTI PIHA TUO TUOTTEET TULLESSAAN JA VIE RISUT JA ROMUT MENNESSÄÄN!

Suomen Siisti Piha Oy on toimittanut pihoihin ja puutarhoihin tuotteita jo vuodesta 2001. Mullat ja kiviainekset toimitetaan vahvoissa ja riittävissä suursäkeissä. Helppokäyttöisestä säkistä maa-ainekset eivät leviä ympäriinsä.

Valikoimaamme kuuluu mm. Ruduksen, Kekkilän, Biolanin, Tulikiven ja muiden luotettavien suomalaisten yritysten tuotteita. Maahantuomme tuotteita Englannista ja Ruotsista. Meillä on myös omaa valmistusta.

Vuodesta 2009 lähtien Siisti Piha on myös vienyt pois asiakkaiden risuja, roskia, rakennusjätteitä ja maa-aineksia. PoisPois-kierrätyspalvelu on saanut suuren suosion. Tutustu tähän palveluun, ja muihin tuotteisiimme tarkemmin nettikaupassamme. Verkkokauppaa olemme tehneet luotettavasti jo 10 vuotta.

Mis?

Missä yrityksemme toimii

Toimitamme kaikki tuotteemme helposti ja kätevästi kotiin kuljetettuina. Toimitusaluettamme ovat melkein kaikkisuurimmat asutuskeskukset Suomessa. Voit tarkastaa toimitusalueemme tästä:

Toimitusaluekysely, klikkaa tästä

Voiko tuotteita noutaa

Kaikki tuotteemme toimitetaan kotiin kuljetettuina. Tällä hetkellä meillä ei ole myymälää, tai noutopistettä. Tilauksen teet kätevimmin nettisivujemme kautta, tai soittamalla numeroon 010 323 5858.

Minkä kokoinen on Siisti Pihan suursäkki

Siisti Piha-suursäkin koko on 660 litraa, eli 0,66 kuutiometriä. Säkin paino vaihtelee tuotekohtaisesti välillä 150 kg-1000 kg. Yleisesti ottaen yhden suursäkin riittoisuus on noin 15 neliömetriä, kun kerrospaksuus on 3-5 cm.

Mitä teen tyhjälle suursäkille

Tyhjentyneen suursäkin voit hyödyntää täyttämällä sen erilaisilla jätteillä aina piharoskista kestopuuhun ja maa-aineksiin. Tyhjän säkin voi myös hävittää energia- tai sekajätteen mukana.

Miten tuotteet toimitetaan

Tuotteemme toimitetaan nosturikuorma-autoilla, jotka pystyvät nostamaan tavarat autosta noin 5-10 metrin etäisyydelle. Auto vaatii 3 metrin ajoväylän, eli suurin piirtein paloauton verran tilaa. Pienemmät ja kevyemmät tuotteet toimitetaan pakettiautoilla.

Paljonko kuljetus maksaa

Etkö löytänyt vastausta kysymykseeseni? Ota meihin yhteyttä sähköpostilla, chatin kautta tai puhelimitse. Autamme mielellämme!

Sähköposti: myynti@siistipiha.fi
Puhelinnumero: 010 323 5858 (vain pvm maksu)