Lasten leikkipaikka

Siisti Pihalta löydät kaikki tarvitsemasi pihatuotteet mukavaan ja turvalliseen pihaan lapsia varten. Meiltä saat materiaalit turvallisen lasten pihan rakentamiseen kätevästi samasta paikasta ja samalla kuljetuksella. Yhden suursäkin koko on 660 litraa, eli 0,66 kuutiota. Tarkista tarvitsemasi määrä ennen tilausta.

Leikkipaikan alustaksi turvahiekka

Alustaksi lasten leikkipaikalle parhaiten sopii turvahiekka, joka takaa pehmeän leikkialueen. Turvahiekka on märkäseulottua, puhdasta luonnonhiekkaa ja se sopii lasten leikkipaikalle esimerkiksi keinujen ja kiipeilytelineiden alle pehmentämään putoamista. Leikkipaikalle tarvittavan hiekan määrän saat laskemalla alueen koon, pituus x leveys x hiekkakerroksen paksuus.

Valmiin laskurin löydät myös Siisti Pihan verkkokaupan sivupalkista, kohta SÄKKILASKURI.

Hiekkalaatikot

Lisäksi Siisti Pihan valikoimasta löydät leikkipaikalle lasten hiekkalaatikot. Valikoimastamme löydä perinteisen neliskulmaisen hiekkalaatikon sekä vaihtoehtoisen pyöreän hiekkalaatikon. Laatikot ovat valmistettu siperianlehtikuusesta, joka on laadukas käsittelemätön puumateriaali! Yhteen hiekkalaatikkoon saa mahtumaan kätevästi yhden 1000 kg suursäkin Siisti Pihan leikkihiekkaa.

Hiekkalaatikon täyttöpalvelu

Siisti Pihalta voit tilata myös hiekkalaatikon täyttöpalvelun. Jos pihanne hiekkalaatikko sijaitsee paikalla, jonka läheisyyteen pääsee kuorma-autolla, pystytään hiekkalaatikko täyttämään suoraan auton kyydistä! Näin sinun ei tarvitse itse lapioida hiekkaa säkistä laatikkoon, vaan hiekka puhkotaan säkistä suoraan laatikkoon. Nosturin kantosäde on 5-10 metriä, joten laatikon täytyisi olla tällä etäisyydellä jotta täyttö onnistuu.

Räätälöidyt hiekkalaatikkopaketit leikkipaikalle

Valikoimastamme voit valita myös leikkipaikkaasi valmiiksi räätälöidyt Siisti Piha -hiekkalaatikkopaketit! Yhdessä paketissa on kaikki, mitä hiekkalaatikon perustamiseen tarvitset. Paketti sisältää laatikon, yhden säkin hiekkalaatikkohiekkaa ja suodatinkankaan hiekkalaatikon alle. Voit valita, haluatko pakettisi neliskulmaisella vai pyöreällä laatikolla.

Vinkki! Hiekkalaatikkoja voit hyötykäyttää myös jatkossa, kun leikki-ikäisten lasten kasvettua laatikoiden käyttö on jäänyt vähemmälle. Laatikoista saat tehtyä vaikkapa näyttävän istutuslaatikon!

Lasten pihatarvikkeet verkkokaupasta | Pihatyöt kerralla valmiiksi. Pyydä tarjous!

Seuraa meitä Facebookissa