Kekkilä Luonnonmukainen Kasvatussäkki, 40 l

KASVSÄK40

Kekkilä Luonnonmukainen kasvatussäkki on helppo ja käyttövalmis viljelyalusta kaikille kasveille. Kasvit istutetaan suoraan pakkaukseen.

8,90 €
Sisältää alv:n
Määrä

Toimitusmaksu-2-6 arkipäivää   19,90 €
 

Toimitusehdot

 

Säkkilaskuri

Kuvaus

Kekkilä Luonnonmukainen Kasvatussäkki, 40 l

Kekkilä Luonnonmukainen kasvatussäkki sopii erinomaisesti esimerkiksi tomaattien, yrttien, salaattien ja muiden vihannesten kasvattamiseen parvekkeella, terassilla ja kasvihuoneessa. Kasvit istutetaan suoraan pakkaukseen.

Multaan sekoitettu kasvusammal lisää ilmavuutta, ja vedenpidätyskykyä pidentäen kasteluväliä. Parasta kasvua ja satoa ajatellen multa sisältää juurtumista nopeuttavaa ja ravinteiden vapautumista edistävää Kekkilä Juurivoima -humusyhdistettä. Kasvatussäkki on lannoitettu luonnonmukaisella kasviperäisellä Kekkilä OrganicGrowTM lannoitteella. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Ohjeet

Valitse säkille aurinkoinen ja tuulensuojainen paikka, jossa kasvit viihtyvät. Käännä säkin valkoinen puoli ylöspäin. Leikkaa pussin molempiin kylkiin merkittyihin kohtiin reiät, joista ylimääräinen vesi pääsee tihkumaan tarvittaessa pois.

Istuttaminen: 

Leikkaa säkin päälle istutusreiät merkittyihin kohtiin. Kastele säkki kevyesti. Istuta kasvit istutusaukkojen kautta suoraan pakkaukseen. Painele multa kevyesti taimien tyvelle, ja kastele vielä kevyesti istuttamisen jälkeen.

Kylväminen: 

Leikkaa kylvöaukot säkin valkoiselle puolelle merkittyihin tai haluamiisi kohtiin. Kastele säkki kevyesti. Kylvä salaatit, tillit, retiisit tai kesäkukat reikien kautta multaan. Peitä kylvökset kevyesti taputtelemalla. Kastele kevyesti kylvön jälkeen.

Lannoittaminen: 

Kasvatussäkki on peruslannoitettu, ja kasvit tarvitsevat lisälannoitusta muutaman viikon päästä istutuksesta. Varastolannoita kasvatussäkki ennen istutusta Kekkilä Kanankakalla. Leikkaa reiät varastolannoitukselle merkittyihin kohtiin, ja annostele reikään Kekkilä Kanankakkaa noin 4 rk. Vaihtoehtoisesti voit lannoittaa veteen sekoitettavalla Kekkilä Kasviravinteella tai Kastelulannoitteella koko kasvukauden ajan. Lannoittamisen ansiosta kasvit saavat elinvoimaa ja sadosta kehittyy runsas ja maukas.

Kasteleminen:

Kastele taimia aluksi istutusreikiin taimien juurelle. Kun taimet ovat juurtuneet, kastele kastelureikien kautta. Syksyllä sadonkorjuun jälkeen, säkin sisältö voidaan käyttää

maanparannusaineena puutarhassa tai kompostissa.

Riittoisuus:

·         Pensastomaatti, paprika ja chili

3 taimea

·         Salaatti, yrtit ja kesäkukat

6-12 taimea

·         Mansikka

4 taimea

Tuotetiedot
KASVSÄK40
12 Tuotteet

Seuraa meitä Facebookissa