Maksaruohokattomulta, suursäkki

MAKSMU

Kekkilä Maksaruohokattomulta PLUS on kompostilannoitettu, kalkittu ja seulottu kasvualusta viherkatoille. Komposti ja hidasliukoiset mineraalilannoitteet antavat kasvualustalle pitkäkestoista lannoitusvaikutusta ja minimoivat ravinteiden huuhtoutumisriskiä.


SISÄLTÄÄ 13-19€ ARVOISEN SIISTI NOUTOSÄKIN! LUE LISÄÄ!

Säkkikoko
109,00 €
Sisältää alv:n
Määrä

 

Toimitusehdot

 

Säkkilaskuri

Kuvaus

MAKSARUOHOKATTOMULTA

Tilavuuspainon pienentämiseksi tuotteeseen on lisätty n. 10 % vaahtolasia. Tuotteeseen on lisätty juurtumista ja juurten kasvua edistävää luonnollista humushappovalmistetta. Maksaruohokattomulta sopii RT-korttien ohjeistuksen mukaan maksaruohojen lisäksi keto- ja niittykatoille, viherkattotyypeille 1 ja 2. Huomioi rakennusten kantavuus ja vesieristys.

Tuote tiivistyy asennusvaiheessa noin 15 %. Tuote on käytettävä, taimet istutettava ja kasvusto perustettava mahdollisimman pian toimituksen jälkeen, sillä multaan saattaa levitä tuulen mukana rikkakasvien siemeniä. Tarvittaessa varastoidaan kuivassa ja varjoisassa paikassa pressun päälle kasattuna ja peiteltynä. Varastoinnin aikana ravinnearvot muuttuvat.

Tuote sisältää tuulilevitteisiä rikkakasvinsiemeniä. Poista mahdolliset siemenestä leviävät rikkakasvit heti niiden ilmaannuttua esimerkiksi haraamalla. Tuote punnitaan lastausvaiheessa ja toimitetaan irtotavarana siinä tiiviydessä, kuin se lastattaessa on.

Valmistaja: Kekkilä
Siisti Piha Suursäkki: 660l ja 300litraa

Tuotetiedot
MAKSMU
5000 Tuotteet

Seuraa meitä Facebookissa