Kekkilä istutusmulta + ylijäämämaan poisvienti 1 m3

MU+POIS

Tuomme Kekkilä istutusmulta suursäkin ja viemme ylijäämämaan pois! Vain Siisti Pihalta! 

SISÄLTÄÄ 13-19€ ARVOISEN SIISTI NOUTOSÄKIN! LUE LISÄÄ!

176,00 €
Sisältää alv:n
Määrä

 

Toimitusehdot

 

Säkkilaskuri

Kuvaus

Osta uusi, viemme vanhan pois-palvelu!

Ostaessasi meiltä maa-aineksia suursäkeissä voit samalla tilata vanhan ylijäämämaan poisviennin edulliseen yhteishintaan. Normaalisti 1 m3:n maa-ainesjätteen jätehinta on 68 € mutta maa-ainestilauksen yhteydessä vain 58 €. Eli 1 m3 Kekkilän istutusmultaa + vastaavan maa-aineserän poisviennin jätemaksu yhteensä 176 € (normaalisti 186 €).

Maa-ainesten poisvienti suursäkeissä.

Osta tyhjä suursäkki lähimmästä rautakaupasta tai tilaa se etukäteen Siisti Pihalta. Voit myös käyttää vanhoja tyhjäksi jääneitä suursäkkejä.

Täytä säkki poisvietävällä maalla ja noudamme sen pois samalla kun tuomme tilaamanne maa-ainekset.

HUOM! PALVELU SAATAVILLA VAIN TOIMITUSALUE 1:SSÄ, 2:SSÄ JA 3:SSÄ! Tarkista toimitusalueesi tästä.

Kekkilä istutusmulta suursäkki

Kekkilän Istutusmulta nyt 1000-litran suursäkissä, jonka paino on noin 950 kg. Mullassa paino on itse asiassa ratkaiseva tekijä, pieni multapussi painaa vain n. 22 kg, vaikka sen koko onkin 50 litraa. Tästä syystä 950 kilon multasuursäkki vastaa n. 43 pientä pussia.

Istutusmulta on yleistä puutarhamultaa, joka sopii kaikkeen pihakäyttöön. Multa käy niin nurmikon alle kuin kukkapenkkeihinkin. Kohtalaisen hiekkapitoinen istutusmulta on erityisen hyvin soveltuva nurmikon perustamiseen ja maan parantamiseen. Istutusmulta on kalkittu ja lannoitettu, suoraan valmista levitettäväksi.

Kekkilä Istutusmulta

  • Siisti Pihan suursäkki 1000 litraa (1 m³)
  • Riittoisuus 5-10 cm kerroksella n. 15 m²
  • Valmistaja: Kekkilä
  • Säkin paino: n. 950 kg 

Mitä on hyvä multa?

Hyvässä mullassa tai oikeammin kasvualustassa haluttu kasvillisuus viihtyy mahdollisimman hyvin: siinä ei ole rikkakasvien juuria, roskia tai suuria määriä siemeniä. Hyvälaatuinen kasvualusta mys pärjää mahdollisimman pienillä hoitotoimenpiteillä.

Hyvä multa on tasalaatuinen seos kivennäis- ja eloperäistä ainesta. Kivennäisaineita ovat hieta, hiekka ja savi; eloperäisiä aineksia ovat turve ja komposti.

Peltomulta tai puutarhamaa on myös seos, mutta se on syntynyt luonnon ja viljelytoiminnan toimesta. Yleensä tällaisen ns. luonnonmullan laatu vaihtelee paljon ja mullassa on runsaasti rikkakasveja.

Tuotetiedot
MU+POIS
4889 Tuotteet
Saatat pitää myös

Viite: TYHJA1

Tuotemerkki: Siisti Piha

Tyhjä suursäkki L (1 m³)

Yhden kuutiometrin (1000 litran) kokoinen Siisti Noutosäkki piha- ja remonttijätteille sekä poisheitettävälle romulle.

Hinta 19,00 €
Lisää
Varastossa

Seuraa meitä Facebookissa