Kekkilä Kesäkukkamulta, 30 l

KKESÄM30

Kesäkukkamulta on korkealaatuinen multa kukoistaviin kesäkukkaistuksiin. Mullan ilmava rakenne mahdollistaa kasvien nopean juurtumisen ja runsaan kukinnan.

8,60 €
Sisältää alv:n
Määrä

 

Toimitusehdot

 

Säkkilaskuri

Kuvaus

KEKKILÄ KESÄKUKKAMULTA

Kekkilä Kesäkukkamulta on kalkittu ja alkulannoitettu taimien nopeaa kasvuun lähtöä ajatellen, ja pitkävaikutteisen lannoitteen ravinteet turvaavat tasaisen kasvun kesän aikana. Kesäkukkamultaan on lisätty kasvien juurtumista ja ravinteiden ottoa parantavaa humusyhdistettä Kekkilä Juurivoimaa, sekä kastelukiteitä kasteluvälin pidentämiseksi.

Käyttökohteet

Kesäkukat ruukuissa, amppeleissa, parveke- ja terassilaatikoissa.

Ohjeet

Valitse riittävän isoja ruukkuja ja laatikoita, jotta kasvien juurilla on tilaa kasvaa. Levitä ruukun tai parvekelaatikon pohjalle 2–5 senttimetrin kerros Kekkilä Ruukkusoraa. Kaada Kesäkukkamulta soran päälle ja kaiva multaan hieman taimen juuripaakkua suuremmat kuopat. Avaa juuristoa varovasti ja istuta kasvit. Peitä juuripaakku mullalla.

Isoihin ulkoruukkuihin kannattaa käyttää runsaasti ruukkusoraa – näin ruukut ovat keveämpiä siirrellä. Täytä ison ruukun alaosa Kekkilä Ruukkusoralla ja loput 30–40 cm Kekkilä Kesäkukkamullalla.

Tiivistä multa kevyesti, ettei se painuisi ja kukat vajoaisi liian syvälle ruukkuun. Jätä pieni kasteluvara, jotta kasteluveden imeyttäminen olisi helpompaa. Kastele istutus perusteellisesti, jotta multa kastuu kokonaan. Kesän aikaiseen lannoittamiseen sopii Kekkilä Kesäkukkalannoite.

Kekkilä Kesäkukkamulta

  • Pakkauskoko: 30 l
  • Varaa multaa kesäkukkien istuttamiseen seuraavasti:
  • Ruukku pienehkö ø n. 25 cm 1 x 30 L säkki / kolme ruukkua
  • Ruukku, keskikoko, ø n. 30 cm 1-1½ x 30 L säkkiä / kaksi ruukkua
  • Ruukku iso, ø yli 35 cm) 1-1½ x 30 L säkkiä / ruukku
  • Parvekelaatikko, pit. 80 cm 1 x 30 L säkki / kaksi laatikkoa
  • Kekkilä Jalallinen viljelylaatikko 2 ½-3 x 30 L säkkiä / laatikko

Tuotetiedot
KKESÄM30
19 Tuotteet

Seuraa meitä Facebookissa