Maa-ainesten poisvienti

Kauniin pihan rakentamisessa käytettävät maa-ainekset ovat kaiken perusta. Siisti Piha on maamme johtava maa-ainesten suursäkkitoimittaja. Siisti Noutosäkit puolestaan ovat paras väline ylijäämämaan poisvientiin.

Jotta piharakentaminen sujuu, on ylijäämämaa saatava pois, jotta korvaavalle materiaalille vapautuu sen tarvitsema tila. Vanha huonokuntoinen laatoitus voidaan vaihtaa kauniiksi nurmikoksi, mutta nurmi ei kasva, ellei laattoja ja niiden alusmateriaaleja viedä pois ja korvata niitä hyvällä uudella kasvualustalla. Vanha ylijäämämaan poisviemiseen Siisti Noutosäkkejä parempaa vaihtoehtoa ei ole.

Siisti Noutosäkit ovat usein myös ainoa ratkaisu ylijäämämaasta eroon pääsemiseksi. Monesti poisvietävä maa sijaitsee paikassa, jonne ei kuorma-autolla pääse viereen. Tällaisia ovat esimerkiksi rivitalojen aidatut umpipihat. Niistä voidaan täytetyt Siisti Noutosäkit noutaa nosturikuorma-autolla aitojen yli ja näin päästä vaihtamaan maat.

Voit halutessasi tilata uudet maa-ainekset samalla tilauksella, kun noudamme täytetyt säkit pois. Näin saat yhdellä tilauksella kaksi asiaa hoidettua!

Katso video Siisti Noutosäkeistä!

Seuraa meitä Facebookissa