Biolan Hevonkakkakomposti 45 l

54544500

Biolan hevonkakkakomposti on hajuton ja soveltuu erityisesti monivuotisten kasvien maanparannukseen.


Luomu

Toimituskustannukset: 14,9€
Toimitusaika: Noin 2-6 arkipäivää

8,60 €
Sisältää alv:n
Määrä

Toimitusmaksu - 2-6 arkipäivää   14,90 €
 

Toimitusehdot

 

Säkkilaskuri

Kuvaus

Biolan Hevonkakkakomposti

Biolan Hevonkakka Kompostion luonnonmukainen ja hygieninen kompostoidusta hevosenlannasta valmistettu maanparannuskomposti. Se vilkastuttaa maan pieneliötoimintaa ja lisää kasvualustan humuspitoisuutta. Hevonkakka Komposti sisältää myös runsaasti pitkävaikutteisia ravinteita, joten kasvien lannoitustarve vähenee. Ravinnesuhteiltaan Hevonkakka Komposti soveltuu erityisen hyvin kaikkien monivuotisten kasvien maanparannukseen. Hevonkakka Komposti on maanparannusaine eikä sitä suositella sellaisenaan istutus- eikä kylvömullaksi. 

Hevonkakkakomposti

Käyttökohteet
Maanparannukseen
• ruusuille ja muille koristekasveille
• mansikalle ja marjapensaille
• hedelmäpuille
• perunalle ja kasvimaan kasveille
• kasvihuoneeseen
• perustettavalle nurmikolle

Käyttöohje

Istutusryhmiä perustettaessa perusmaahan sekoitetaan Hevonkakka Kompostia maan ravinnetilasta riippuen säkki/1–2 m². Hevonkakka Kompostia voidaan käyttää maan peruskunnostamiseen keväällä tai syksyllä.

Olemassa olevien istutusryhmien kunnostamisessa Hevonkakka komposti voidaan sekoittaa kevyesti kasvupaikan pintamultaan. Sopiva annostus on säkki/2 m².

Jos Hevonkakka Kompostia käytetään kasvualustaseosten raaka-aineena, sitä sekoitetaan hiekka-, savi-, hieta- ja hiesumaihin 3 säkkiä/m³ perusmaata.

Koska Hevonkakka Kompostissa on niukasti liukoista typpeä, suosittelemme voimakkaasti kasvavien kasvien (esim. kaalit, kurkku, tomaatti) lisälannoitukseen typpipitoista Biolan Luonnonlannoitetta.

Tyyppinimi: Maanparannuskomposti

Käyttötarkoitus: Maanparantaminen

Tuotetiedot
54544500
22 Tuotteet

Seuraa meitä Facebookissa