Muovikansi, 170 cm kokopyöreä

PC1900-K

Kansi pyöreälle, halkaisijalta 170 cm kylpytynnyrille.

239,00 €
Sisältää alv:n
Määrä

 

Toimitusehdot

 

Säkkilaskuri

Kuvaus

Muovikansi

Kiramilta löytyy sopiva kansi kaikkiin kylpytynnyrimallehin. Kannella on monta erittäin hyvää käyttötarkoitusta niin turvallisuuden kuin hyödyn osalta. Kannen avulla nopeutat paljuveden lämmittämistä, pidät veden lämpimänä pidempään ja optimoit tehokkaasti veden lämmittämistä myös seuraavana päivänä. Kansi pitää roskat pois kun tynnyri ei ole käytössä sekä lisää ennen kaikkea turvallisuutta niin lapsiperheille kuin muillekin vedestä kiinnostuneille.

Kannella on monta erittäin hyvää käyttötarkoitusta niin turvallisuuden kuin hyödyn osalta. Muovikannen avulla nopeutat paljuveden lämmittämistä ja pidät roskat pois kun tynnyri ei ole käytössä. Kansi lisää myös turvallisuutta niin lapsiperheille kuin muillekin vedestä kiinnostuneille.

ABS-muovista valmistettu kupukansi, joka soveltuu 170cm halkaisijaltaan oleviin Kirami kylpytynnyreihin. Kannessa on vahva kahva, josta sitä saa käsiteltyä. Kannen mukana toimitetaan kiinnikepussi, jossa kolme kumiremmiä ja vastakappaleet ruuveineen tynnyrin seinään kiinnitettäväksi. Näin kansi saadaan pysymään paikallaan pahemmissakin myrskyissä.

Tuotetiedot

  • - Tuotemerkki: Kirami
  • - Ulkohalkaisija: 174 cm
  • - Paino: 12 kg
  • - Pakkauksen sisältö: 1 x kansi kahvalla, sidontakumisetti sisältäen 3 x kumiremmiä, 3 x kiinnitysnyppia ja 3 x ruuvia

Tuotetiedot
PC1900-K
500 Tuotteet

Seuraa meitä Facebookissa