Toimitusehdot

* Tilauksen peruutus: Asiakkaalla on oikeus ennen tilauksen toimittamista peruuttaa koko tilaus tai osia tilauksesta. Toimitus katsotaan tapahtuneeksi, kun lähetys on kokonaan tai osittain lähtenyt Siisti Pihan varastosta tai noudettu asiakkaalta.

* Tilausmuutokset: Tilaukseen ei voi tehdä muutoksia tai lisäyksiä sen jälkeen, kun tilaus on edennyt kuormankäsittelyyn.

* Tilauksesta lähetetään jälkikäteen lasku sähköisesti: Paperisen laskun saa halutessaan, laskutuspalkkio on 5 €.

* Pakkaaminen: Noudettavat materiaalit on pakattava Siisti Pihan säkkeihin tai vaihtolavoihin. Pakkausohjeita on noudatettava eikä säkkien tai lavojen ilmoitettuja maksimikantokykyjä tai reunoja saa ylittää. Virheellisesti pakatun materiaalin noudosta Siisti Pihalla on oikeus veloittaa virheellisen pakkaamisen aiheuttamat lisäkulut kuten lisätyön, ylimääräiset kuljetuskustannukset, ylimääräiset säkit ja niiden noudot, siivouskustannukset ym. vastaavat. Siisti Pihalla on myös oikeus kieltäytyä virheellisesti pakatun materiaalin noutamisesta ja kuljettamisesta.

* Jätteiden lajittelu: Jos poiskuljetettava säkki tai lava on osittain täytetty muunlaisella jätteellä kuin on tilausvaiheessa ilmoitettu, peritään säkistä tai lavasta hinnaston mukainen jätemaksu sekä 85 €:n suuruinen lajittelumaksu.

* Kuljetus: Tavaroiden tulee olla tuotavissa tai noudettavissa 30 tonnin painoisella isolla kuorma-autolla, jollei muuta ole erikseen sovittu. Tuonti- tai noutopaikalle on johdettava em. kuorma-auton kantava ajoväylä, jossa on vähintään 4 metriä tilaa ylä- ja sivusuunnassa. Säkkien tulee olla enintään 8 metrin päässä tästä ajoväylästä ja esteettömästi nostettavissa.

Kuorma voidaan jakaa eri paikkoihin nosturilla, joka pystyy nostamaan tuotteita noin 5-10 metrin etäisyydelle auton molemmin puolin. Auton siirto toimitusosoitteessa laskutetaan erikseen hinnaston mukaan.

* Toimitusaika: Säkkien ja vaihtolavojen toimitukset ja noudot toteutetaan mahdollisimman nopeasti tilauksen jälkeen, maanantaista perjantaihin klo 7-18 välisenä aikana ja muina aikoina mahdollisuuksien mukaan kussakin tapauksessa erikseen sovittavalla tavalla.

* Toiminta-alue: Nouto- ja kierrätyspalveluita tarjotaan pääkaupunkiseudulla ja lähiympäristössä.

* Reklamaatio: Virheellisestä tai puutteellisesta toimituksesta, tai tuotteesta on tehtävä reklamaatio Siisti Pihalle 7 päivän sisällä tuotteiden toimituksesta. Reklamaation voi tehdä joko puhelimitse numeroon 010 309 4245, tai sähköpostitse osoitteeseen myynti(at)siistipiha.fi.

Myyjä ei vastaa viallisen tai puutteellisen tuotteen käytön aiheuttamista lisäkustannuksista.

* Tuotepalautukset: Asiakkaalla on mahdollisuus palauttaa ostamansa tuote 14 päivän kuluessa toimituksen vastaanottamisesta ilmoittamalla siitä sähköpostitse tai puhelimitse asiakaspalveluumme. Palauttaminen tapahtuu reklamaation tekemisen jälkeen.

Siisti Pihan toimittamat tuotteet eivät ole palautettavissa normaaliin tapaan postin välityksellä, ja tästä syystä johtuen on asiakas velvollinen maksamaan palautuskulut todellisten rahtikustannusten mukaan.

* Ylivoimainen este: Siisti Piha ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy ylivoimaisen esteen takia, johon Siisti Pihalla ei ole vaikutusmahdollisuuksia.

* Kuva: Siisti Pihan internetsivuilla tai esitteessä olevien tuotekuvien värit saattavat poiketa todellisista tuotteiden väreistä tai viimeistelyistä. Kuvat ovat Siisti Pihan, tai sen yhteistyökumppaneiden omaisuutta, ja niiden käyttö luvatta on kiellettyä.

* Hinnat: Hinnat ovat hinnaston mukaiset, jollei muuta ole erikseen sovittu. Siisti Piha pidättää oikeuden hintojen muutoksiin.

* Maksuaika: Maksuaika on 14 päivää laskun päiväyksestä. Ylitetystä maksuajasta peritään viivästyskorkoa lain mukaan. Asiakkaalle lähetettävän maksumuistutuspalkkio on 8 €.

* Oikeudet: Siisti Piha pidättää oikeuden toimitusehtojen muutoksiin.