TALOYHTIÖN KIERRÄTYS

Siisti Pihan PoisPois nouto- ja kierrätyspalvelu on tehokas ja kätevä tapa päästä kerralla eroon kaikista taloyhtiön jätteistä. PoisPois suursäkkeihin on helppo kerätä ja lajitella eri jätelajit, jotka viemme kerralla mukanamme. Yksinkertaista ja kätevää!

Oikein lajittelemalla säästät rahaa ja kaiken lisäksi voimme viedä täytetyt säkit mukanamme samalla, kun toimitamme uusia Siisti Pihan tuotteita. Tällöin säästät selvää rahaa myös toimitus- ja noutomaksuissa! Huomioithan myös, että pystymme kierrättämään yli 95% asiakkailtamme tulleesta jätteestä.

MITEN SE TOIMII?

1. Tilaa tyhjiä suursäkkejä verkkokaupastamme tai numerosta 010 309 4242. Voit hyödyntää sinulla jo olevia vanhoja Siisti Pihan säkkejä.

2. Täytä säkki mieluiten yhdellä jätelajilla, jolloin säästyt turhilta sekajätemaksuilta. Voit tarvittaessa hyödyntää myös käteviä kuljetusalustojamme, jolloin säkkien liikuttaminen onnistuu myös säkkien ollessa täysiä.

3. Sido täysi säkki säkissä olevilla nauhoilla. Täytä säkki niin, että saat sidottua säkin kiinni.

4. Tilaa nouto verkkokaupastamme tai numerosta 010 309 4242.

5. Noudamme säkit normaalin toimitusaikamme sisällä tai sopimuksen mukaan.

Suursäkit ovat edullisia ja monikäyttöisiä. Talkoissa pihajätteitä harvoin kertyy niin paljon että vaihtolava olisi tarpeen. Säkkejä on helppo liikutella pihatöiden edistyessä.

Myös pienissä remonteissa säkit ovat käteviä, ja muuttojen yhteydessä niihin voi laittaa kaikki poisheitettävät tavarat. Säkkejä on neljää kokoa: 180 ja 660 litraiset sekä yhden ja 2,5 kuution säkit.

Suurimpaan säkkiin mahtuvat kokonaisina esimerkiksi vakiokokoiset ovet tai pakastinjääkaapit. Jokaiseen säkkiin voi laittaa enimmillään tonnin jätettä, pois lukien 180 litran säkki, johon saa jätettä laittaa 500 kg

SUURSÄKKIEN KÄYTTÖ ON SUJUVAA

1. Helppous: säkkejä voi mm. vetää mukana pihalla siivouksen edetessä, kun lava puolestaan voi olla kaukana.

2. Joustavuus: sateen sattuessa talkoita voidaan siirtää. Lavat joudutaan noutamaan pois etukäteen sovittuna päivänä, mutta suursäkkejä käytettäessä jätteiden nouto tilataan vasta, kun säkit ovat täynnä. Asukkaat, joille sovittu talkoopäivä ei sovi, voivat halutessaan tehdä oman osuutensa jonain muuna itselleen sopivampana aikana.

3. Lajittelu on helppoa säkkejä käytettäessä. Talkoiden yhteydessä voi päästä eroon myös kaikesta tarpeettomasta romusta. Suurimpaan säkkiin mahtuvat kokonaisina vaikkapa pakastinjääkaapit, polkupyörät tai vanhat puutarhakalusteet. Säkkeihin saa laittaa jopa tuhat kiloa jätettä!

TALKOOLAVAT

Joskus vaihtolava, eli roskalava on kuitenkin hyvä vaihtoehto, jos jätettä tulee yhtä lajia ja suuria määriä. Meiltä saat myös kaiken kokoiset roskalavat. Muista, että mukaan voit tilata myös työkalut!

Katso tuotteet verkkokaupasta | Pihatyöt kerralla valmiiksi. Pyydä tarjous!