REMONTTIJÄTE

LAJITTELE REMONTTIJÄTTEET SUORAAN SÄKKEIHIN

Jätekuluihin on mahdollista saada huomattavaa säästöä lajittelemalla remonttijätteet niin että suuret massat menevät lavoille ja pienemmät lajiteltuna suursäkkeihin. Esimerkiksi styroxi, pahvi tai puu kannattaa lajitella säkkeihin energiajätteeksi.

Lava ja säkit on mahdollista noutaa samalla kertaa, mutta muista mainita tästä noudon tilauksen yhteydessä, jotta voimme varata oikean kaluston noutoa varten.

SUURSÄKIT REMONTTIJÄTTEILLE

Säkkejä on neljää kokoa, 160 l, 660 l, 1 m3 sekä lähes 2,4 m3. Suurimpaan säkkiin mahtuvat kokonaisina vaikkapa vakiokokoiset ovet ja kuhunkin säkkiin voi laittaa enimmillään 1000 kg jätettä. 160 litran säkki kestää 250 kg jätettä.

Noudamme täydet säkit pois nosturikuorma-autoilla, rakennusjätteillä täytettyinä, vaikka suoraan rakennustelineiltä tai jopa kerrostalojen ikkunoista. Tyhjät säkit voi kätevimmin noutaa jälleenmyyjiltämme, esim. Starkit ja RTV:t. Täydellinen lista jälleenmyyjistä nettisivuillamme.

VAIHTOLAVA KUN REMONTTIJÄTETTÄ ON PALJON

Siisti Pihan valikoimista löydät vaihtolavat eri tarpeisiin. "Porttikongilavoista" jopa 2,5 metrin laidoilla varustettuihin lavoihin. Lisäksi valikoimaamme kuuluu nosturikuorma-autolla nostettavia 7 m3:n lavoja, jotka voidaan nostaa esteiden, esim. aitojen, yli työpisteeseen.

TILAAMINEN

Kaikki tilaukset voitte hoitaa joko nettikaupasta, puhelimitse 010 309 4245 tai s-postilla myynti@siistipiha.fi.