REMONTTI- JA RAKENNUSJÄTE

Katso lyhyt video!

Siisti Noutosäkit ovat sujuvin vaihtoehto rakennusjätteiden kierrättämiseen. Keittiöremontista kerrostalon linjasaneeraukseen; kaikissa Siisti Noutosäkit ovat aina tarpeen.

Keittiöremonteissa ja muissa pienemmissä korjaustöissä kaikki rakennusjätteet mahtuvat muutamaan säkkiin. Tällöin on turhaa vuokrata tilaa vievää ja kallista vaihtolavaa kertyville jätteille. Siisti Noutosäkit tulevat edullisemmaksi ja mahdollistavat myös jätteiden lajittelun!

Isommista kohteista etenkin kantakaupungin ahtaat saneeraustyömaat ovat Siisti Noutosäkkien ominta aluetta. Ahtaille työmaille ei saa mahtumaan vaihtolavaoja eikä ainakaan sellaista määrää, että jätteet voitaisiin syntypaikkalajitella. Ja S-säkillä on vaivatonta kuljettaa jätteitä, ja miksei muutakin, työmaan sisällä. S-säkki nokkakäryyn ja menoksi!

Suurimpiin säkkeihin voi laittaa tonnin jätettäXL-säkki on 2,5 metriä pitkä ja sinne mahtuvat mm. ovet ja seinälevyt kokonaisina samoin kuin suurimat kodinkoneet jääkaapeista pakastimiin.

Esimerkiksi keittiöremontin jätteet mahtuvat pariin säkkiin. Alla kaksi laskelmaa keittiöremontin jätekustannuksista Siisti Noutosäkkejä käytettäessä:

Esimerkki 1.

Tyhjä XL-säkki 1kpl 19 €
Sekajätteen jätemaksu 1 kpl 123 €
Noutomaksu 1 kpl 48 €
Kustannus yhteensä 190 €

Esimerkki 2.

Tyhjä XL-säkki 2 kpl 38 €
Puujätteen jätemaksu 1 kpl 69 €
SER/Metallijätteen jätemaksu 1 kpl 55 €
Noutomaksu 1 kpl 48 €
Kustannus yhteensä 210 €

 

Ammattirakentajat pienistä suurimpiin käyttävät Siisti Noutosäkkejä. Ammattilaisen oma kommentti kertoo asian parhaimmin. Rakmaster Oy:n omistaja ja toimitusjohtaja Seppo Käyräkangas tuntee Siisti Noutosäkit.

Asuntoja remontoidessa ovat noutosäkit eriomaisia

Seppo Käyräkankaan yritys Rakmaster tekee pääkaupunkiseudulla linjasaneerauksia sekä yksittäisten huoneistojenkin remontteja. Työntekijöitä on reilut 50, vähän riippuen projektien koosta ja määrästä. Kiireisintä on yleensä loppusyksystä, sillä jouluksi pitää saada aina kaikki meneillään oleva valmiiksi, naurahtaa kokenut yrittäjä.

Rakmaster käyttää Siisti Noutosäkkejä monesta syystä. Kadulle jätettävä siirtolava tarvitsee luvan, mutta säkki ei. Ahtaissa paikoissa raksasäkki on kätevä ja helposti liikuteltava. Eri tilanteisiin on tarjolla erikokoisia säkkejä. Myös mahdollisuus päättää säkkien noutoaika ihan oman työtilanteen mukaan helpottaa. Ja viimeisenä, vaan ei vähäisimpänä: eri jätelajit voi erotella toisistaan jo heti vanhoja rakenteita purettaessa, luettelee Seppo Käyräkangas kokemuksiaan Siisti Noutosäkeistä.