Puutarhajätteen kierrätys

Siisti Piha noutaa pihajätteet kuten risut, oksat ja lehdet kätevästi suursäkeissä. Jätteet on helppo kerätä ja lajitella tyhjiin Siisti Pihan suursäkkeihin ja noudon saat tilattua kätevästi soittamalla 010 309 4242.

Tyhjät säkit on helppo varastoida, sillä ne eivät vie kuin vähän tilaa. Ja mikäli sinulla on tyhjiä Siisti Pihan suursäkkejä aikaisemmista tilauksista, voit hyödyntää myös niitä täyttämällä säkit ja jätteillä ja tilaamalla niille noudon.

Haemme suursäkkeihin lajitellut jätteet nosturikuorma-autolla, jolla säkkejä on mahdollista nostaa jopa n. 10 m päästä auton lavalle. Säkit voi siis jättää suoraan työkohteisiin, eikä niitä tarvitse erikseen siirrellä pihalla.

Vaihtolavat

Säkkien lisäksi palveluvalikoimassamme on kolmen kokoisia vaihtolavoja. Vaihtolavat ovat kooltaan n. 6 m³ - 20 m³ kokoisia eli isommatkin jäte-erät saamme haettua sujuvasti pois. Perinteisen vaihtolavan lisäksi Siisti Piha tarjoaa ratkaisuksi myös pienempää nostettavaa lavaa. Nostettava lava on erittäin kätevä ratkaisu kohteisiin, joista tulee paljon jätteitä, mutta kohteeseen on hankala tai mahdoton päästä ajamaan normaalilla kuorma-autolla.

Kierrätämme puolestasi

Kaikki noutamamme jätteet päätyvät kauttamme asianmukaiseen jatkokäsittelyyn. Pystymme kierrättämään yli 95 % kaikesta noutamastamme jäteaineksesta. Lisäksi, kun jätteet lajitellaan jätelajikohtaisesti suursäkkeihin, lähes kaikki jätteet päätyvät asianmukaiseen kierrätykseen ja ympäristön kuormitus minimoidaan.