Siisti Pihan yrityspalvelu hanskaa pihapulmat!

vaihtolavat yrityksille

Vaihtolavat

Tuomme ja viemme eri kokoiset vaihtolavat nopeasti ja edullisesti kaikenlaisiin remontteihin ja talkoisiin. Lue lisää...

Raksasäkit jätteille helsinki

Raksasäkit

Raksasäkki vaihtolavan sijasta. Mahtuu joka paikkaan, aina nopeasti saatavilla. Hinnat, jätemaksut ja säkkien jälleenmyyjät löydät täältä.

maa-ainekset kippikuormana helsinki

Maa-ainekset kippikuormina

Siisti Pihalta saat kaikki maa-ainekset kippikuormina. Lue lisää...

maa-ainekset suursäkeissä helsinki

Maa-ainekset suursäkeissä

Olemme Suomen johtava maa-ainesten suursäkkitoimittaja. Lue lisää...

 

 

Siisti Pihalta tehokkaasti koko rakennusjätehuolto keittiörempasta linjasaneeraukseen. Valikoimassamme kaikki vaihtolavat ja raksasäkit. Tehoa rakentamiseen, oikea väline oikeaan paikkaan!

Toimitamme suoraan pihaan myös hiekat, mullat ja muut tarvittavat maa-ainekset, joko irtokuormina tai tonnin suursäkeissä.

Siisti Piha – Yritysmyynti

Yritysmyynti, puh 010 323 5855 (vain pvm)
Aukioloaika 07:00-17:00
myynti@siistipiha.fi

Vaihtolavat

Vaihtolavoja on saatavilla erikokoisina eri tarpeisiin. Vaihtolavat saatavilla pk-seudulla ja lähiympäristössä. Mikäli lavojen tarve on jatkuvaa tai toistuvaa kysy sopimushintojamme 010 323 5855!

Pieni vaihtolava

Lava kuljetetaan pienemmällä kalustolla (Mitsubishi Canter tms.), joten autot mahtuvat ahtaampiin paikkoihin. Sopiva mm. keskustan ahtaisiin porttikongeihin.

Koko: 4 x 2 x 1,2 m
Tilavuus: n. 10 m³
Painorajoitus: 2,5 tonnia jätettä

Iso vaihtolava

Isolle vaihtolavalle mahtuu reilusti jätettä.

Koko: n. 5-6 x 2,5 x 1,2 – 1,5 m (pituus, leveys, korkeus)
Tilavuus: n. 18-22 m³
Painorajoitus: 11 tonnia jätettä

Korkea vaihtolava

Erittäin suuri lava korkeilla laidoilla. Lähinnä suurille määrille rakennusjätettä. Lavan korkeuden vuoksi vaikeampi täyttää ilman koneita. Sopii hyvin ylhäältä päin täytettäväksi, esim. kattoremonteissa.

Koko: 6 x 2,5 x 2,5 m
Tilavuus: n. 37 m³
Painorajoitus: max n. 11 tn

Nostettava vaihtolava

Nosturilla nostettava vaihtolava, koko: 3 x 2 x 1,35 m. Lava voidaan nostaa hankalaankin paikkaan, esimerkiksi aidan yli tai vaikka katolle. Tilavuus: n. 8 m³.

Lavan koko: 3 x 2 x 1,35 m
Tilavuus: 8 m³

HUOM: Lavalle saa laittaa maksimissaan 1,5 tonnia jätettä.

Kannellinen vaihtolava

Iso ja pieni vaihtolava saatavissa myös kannellisena. Käsin käytettävä hydraulikansi. Sopii paikkoihin, joissa ulkopuoliset heittävät lavalle sinne kuulumatonta romua. Saatavissa rajoitettu määrä, kysy lisää myyntipalvelustamme 010 323 5855.

Taloyhtiöiden vaihtolavapaketit

Taloyhtiöille on lisäksi saatavilla kiinteähintaisia lavapaketteja talkoisiin sekä piha- että sekajätteille. Lisätietoja löydät Siisti Pihan verkkokaupasta: www.siistipiha.fi/vaihtolavat. Lähetä tarjouspyyntö myynti@siistipiha.fi.

Vaihtolavahinnasto

Vaihtolavan hinta muodostuu lavan toimituksesta, poisnoudosta ja mahdollisista välityhjennyksistä, jätemaksusta, punnitusmaksusta sekä mahdollisesta lavavuokrasta. Ensimmäiset kolme vuorokautta, esimerkiksi viikonlopun yli, ovat maksuttomat. Mikäli lavojen tarve on jatkuvaa tai toistuvaa kysy sopimushintojamme 010 323 5855 tai myynti@siistipiha.fi!

Raksasäkit jätteille

Siisti Pihan raksasäkkipalvelu on ylivoimaisen tehokas ja kätevä tapa päästä kerralla eroon kaikista rakennustyömaan ja taloyhtiön jätteistä. Puuta, betonia, sekarakennusjätettä, haravointijätettä, varastojen romut… Ahtaissa paikoissa säkit ovat lavoja parempi vaihtoehto, sekä myös silloin kun jätettä ei kerry paljoa.

Raksasäkki S

160-litrainen säkki on erinomainen työmaan sisäisiin kuljetuksiin. Säkki on helppo kiinnittää nokkakärryihin ja kärrätä jätteet sopivaan paikkaan. Samalla säästät selkääsi!
P x L x K = n. 45 x 45 x 80 cm, max 250 kg

Raksasäkki L (n. 1m³)

1000-litrainen raksasäkki on suosituin säkkikokomme ja säkki sopiikin melkein hommaan kuin hommaan. Tätä raksasäkkiä voi käyttää kaikille vastaanotettaville jätteille. Maa-ainesten ja betoni- sekä kivijätteen kohdalla säkki tulee täyttää maksimissaan noin 2/3 täyteen.
P x L x K = n. 100 x 10 x 100 cm, max 1000 kg

Raksasäkki XL

Suurin, kahden kuution vetoinen raksasäkki sopii parhaiten pitkälle ja kevyehkölle tavaralle. Esim. ovet ja seinälevyt mahtuvat kokonaisina. XL-raksasäkkiä ei saa käyttää maa-ainekselle tai betonille niiden korkean painon takia.
P x L x K = n. 250 x 80 x 100 cm, max 1000 kg

Toimi näin:

  1. Osta säkit lähimmästä rautakaupasta, täytä ne ja soita meille: 010 323 5858, niin noudamme ne kierrätykseen. Lähimmän myymälän löydät täältä.
  2. Voit myös hyödyntää sinulla jo olevat vanhat Siisti Pihan suursäkit.
  3. Täytä säkki mieluiten yhdellä jätelajilla, jolloin säästyt turhilta sekajätemaksuilta. Voit tarvittaessa hyödyntää myös käteviä kuljetusalustojamme, jolloin säkkien liikuttaminen onnistuu myös säkkien ollessa täysiä. Esim. koneellinen täyttäminen helpottuu käyttämällä säkkitukiamme.
  4. Täytä säkki niin, että saat sidottua sen kiinni. Sido täysi säkki säkissä olevilla nauhoilla.
  5. Noudamme säkit pk-seudulla ja lähiympäristössä parissa päivässä tai sopimuksen mukaan. Muualta tehtävät noudot sovittava erikseen. Säkkien tulee olla noudettavissa 30 tonnin painoisella isolla kuorma-autolla, jollei muuta ole erikseen sovittu. Noutopaikalle on johdettava em. kuorma-auton kantava ajoväylä, jossa on vähintään 4 metriä tilaa ylä- ja sivusuunnassa. Säkkien tulee olla enintään 8 metrin päässä tästä ajoväylästä ja esteettömästi nostettavissa.

Raksasäkkihinnasto

Raksasäkkien hinnasto
Jälleenmyyjät

Maa-ainekset kippikuormina

Kippikuorma, eli kuorma-auton lavalla toimitettava irtotavara on hyvä vaihtoehto kun tarvitset isomman määrän pihan rakennusmateriaaleja. Siisti Piha toimittaa laajan valikoiman maa-aineksia autokuormina pääkaupunkiseudulla ja lähiympäristössä. Tilauksen teet helpoimmin soittamalla 010 323 5855.

Suosituimmat tuotteet                                      
Kivituhka 0-5 mm                                              
Kekkilä Istutusmulta                                           
Kalliomurske 0-16 mm tai 0-32 mm                     
Sepeli 6-16 mm tai 16- 32 mm                           
Asennushiekka 0-6 mm                                     
Männyn kuorikate (€/m³)                                    

Kysy muista lavakuormina toimitettavista tuotteista!

Maa-ainekset suursäkeissä

Siisti Pihalta saat kaikki maa-ainekset kippikuormien lisäksi myös suursäkeissä ja olemmekin Suomen johtava maa-ainesten suursäkkitoimittaja. Valikoimamme on monipuolinen ja toimitukset täsmällisiä.

Mikäli tarvetta on esimerkiksi neljälle tonnille sepeliä, on järkevämpää ottaa sitä neljä tonnin säkkiä kuin 10 tonnin kasa lavalta kipattuna. Lisäksi maa-ainekset saadaan toimitettua suursäkeissä lähemmäksi paikkaa jossa sitä tarvitaan, ja samalla kuljetuksella voidaan tuoda useita eri maa-aineslajeja.

Suosituimmat tuotteet

Tuote                                                                                                             
Kivituhka 0-6 mm, sekavärinen                                                                   
Kalliomurske 0-16/0-32 mm                                                                        
Sepeli 6-16/16-32 mm                                                                                 
Kekkilä Istutusmulta                                                                                    
Männyn kuorikate                                                                                         
Mukulakivet                                                                                                 
Asennushiekka 0-6 mm                                                     

Toimitusmaksu: 38,71.

Verkkokaupastamme löydät runsaasti lisää tuotteita. Huom! Verkkokaupan hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %

Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti meihin yhteyttä 010 323 5855.

Seuraa meitä Facebookissa