Siisti Piha Oy:n toimitusehdot

Tilaaminen

Tilauksen teet kätevästi nettikaupassamme tai puhelimitse soittamalla numeroon 010 323 5858.

Toimitusajat ja hinnat

* Kiireettömän valinta 8-10 pv: ilmainen yli 285 euron tilauksille (rajoitettu toimitusalue)

* Toimitusmaksu alle 285 euron tilauksille 8-10 pv: 29 eur

* Normaali toimitus 6-8 pv: 45 eur

* Pikatoimitus 3-5 pv: 65 eur

* Erikoispika 1-2 pv: 110 eur

* Toimitusmaksu toimitusalueen ulkopuolelle: klikkaa ja kysy tarjous 

* Toimitukset vain mantereelle: saaristo, lossit, kysy tarjous

Kuljetusmaksu sisältää tilatun kuorman purkamisen yhteen toimitusosoitteeseen.

* Kuorma voidaan jakaa eri paikkoihin nosturilla, joka pystyy nostamaan tuotteita noin 5-10 metrin etäisyydelle auton molemmmin puolin. Tarvittaessa auton siirto toimitusosoitteessa 15 euroa/siirto.

* Tarvittaessa auton siirto toimitusosoitteessa 15 €/siirto

Toimitusehdot ja laskutus

* Tilauksen voi maksaa verkkopankissa, tai valita maksun laskulla. Laskusta peritään laskutuspalkkio 5 €

* Siisti Pihalla on oikeus laskuttaa suuremmat tilaukset ennakkoon joko osittain tai kokonaan

* Maksumuistutuksista perimme 5 € muistutuspalkkion sekä voimassa olevan viivästyskoron.

* Hinnat Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24 %. Siisti Piha pidättää oikeuden hintojen muutoksiin

* Tilauksen peruutus Tilaajalla on oikeus ennen tilauksen toimittamista peruuttaa koko tilaus tai osia tilauksesta. Toimitus katsotaan tapahtuneeksi, kun lähetys on kokonaan tai osittain lähtenyt Siisti Pihan varastosta.

* Tilausmuutokset Tilaukseen ei voi tehdä muutoksia tai lisäyksiä sen jälkeen, kun tilaus on edennyt kuormankäsittelyyn.

* Kuljetus: Tavaroiden tulee olla tuotavissa tai noudettavissa 30 tonnin painoisella isolla kuorma-autolla, jollei muuta ole erikseen sovittu. Tuonti- tai noutopaikalle on johdettava em. kuorma-auton kantava ajoväylä, jossa on vähintään 4 metriä tilaa ylä- ja sivusuunnassa. Säkkien tulee olla enintään 8 metrin päässä tästä ajoväylästä ja esteettömästi nostettavissa.

* Reklamaatiot Virheellisestä tai puutteellisesta toimituksesta, tai tuotteesta on tehtävä reklamaatio Siisti Pihalle 7 päivän sisällä tuotteiden toimituksesta. Reklamaation voi tehdä joko puhelimitse numeroon 010 323 5858, tai sähköpostitse osoitteeseen myynti(at)siistipiha.fi.

* Myyjä ei vastaa viallisen tai puutteellisen tuotteen käytön aiheuttamista lisäkustannuksista.

*Asiakaspalautukset Asiakkaalla on mahdollisuus palauttaa ostamansa tuote 14 päivän kuluessa toimituksen vastaanottamisesta ilmoittamalla siitä sähköpostitse tai puhelimitse asiakaspalveluumme. Palauttaminen tapahtuu reklamaation tekemisen jälkeen.

Siisti Pihan toimittamat tuotteet eivät ole palautettavissa normaaliin tapaan postin välityksellä, ja tästä syystä johtuen on asiakas velvollinen maksamaan palautuskulut todellisten rahtikustannusten mukaan.

* Ylivoimainen este Siisti Piha ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy ylivoimaisen esteen takia, johon Siisti Pihalla ei ole vaikutusmahdollisuuksia. Tällaisia esteitä ovat esimerkiksi luonnonmullistukset tai lakot.

* Kuvat Siisti Pihan internetsivuilla tai esitteessä olevien tuotekuvien värit saattavat poiketa todellisista tuotteiden väreistä tai viimeistelyistä. Kuvat ovat Siisti Pihan, tai sen yhteistyökumppaneiden omaisuutta, ja niiden käyttö luvatta on kiellettyä.

* Jätteiden lajittelu ja säkkien täyttö Jos poiskuljetettava säkki on osittain täytetty muunlaisella jätteellä kuin on tilausvaiheessa ilmoitettu, peritään säkistä hinnaston mukainen sekarakennusjätemaksu sekä 85 €:n suuruinen lajittelumaksu.

*Siisti Pihalla EI OLE velvollisuutta noutaa ylitäytettyjä säkkejä.

*Ylipainoisista säkeistä veloitetaan 37,20 € lisämaksu jokaiselta alkavalta 500 kg:lta.

*Mikäli säkit ovat täytetty niin että niitä ei saa suljettua, veloitetaan niistä lisäkäsittelymaksu 24,80 €/säkki.