REKISTERISELOSTE

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Suomen Siisti Piha Oy (Y-tunnus: 1656692-2)
Lasihytti 1 A
02780 Espoo

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Anne Hakala
Puhelin +358 10 323 5858
Sähköposti anne.hakala@siistipiha.fi

REKISTERIN NIMI

Siisti Pihan asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt Siisti Pihan asiakkaaksi tai ostanut yritykseltä tuotteita.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Siisti Pihan asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Tietoja voidaan käyttää Siisti Pihan toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Siisti Pihan omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

Siisti Pihalla on oikeus käyttää asiakastietoja omassa suoramarkkinoinnissaan, suoramarkkinointia koskevien säännösten puitteissa. Asiakkaalla on oikeus kieltäytyä mainonnasta ilmoittamalla siitä Siisti Pihan asiakaspalveluun puhelimitse 010 309 4242, sähköpostitse myynti@siistipiha.fi tai rekisteriasioita hoitavalle henkilölle.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

- Henkilön etu- ja sukunimi

- Sähköpostiosoite

- Postiosoite

- Puhelinnumero

- Tiedot käsitellyistä tilauksista

TIETOJEN LUOVUTUS

Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Siisti Pihan sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee yrityksen suojatulla ja salasanoin varmennetulla palvelimella.