Koristehiekka

Koristehiekalla saat lisäviihtyvyyttä puutarhaasi ja piha-alueellesi. Hiekan avulla luot pihaasi uusia muotoja, kontrastia ja viimeistelet pihasi yksityiskohdat. Koristehiekkaa voit käyttää useisiin eri käyttötarkoituksiin esimerkiksi erilaisten pihakivien ja – laattojen saumauksiin; rajaa mukulakivet, verkkokivet tai vaikkapa liuskekivet sävyyn sopivalla koristehiekalla. Koristehiekka sopii myös istutusalueiden ja kasvimaan käytävien kattamiseen.

Hiekka on loistava vaihtoehto koriste- tai kuorikatteelle, jos haluat istutusalueestasi helppohoitoisen ja käyttää koristemateriaaleina kuorikatteen sijasta kiviainesta. Lisäksi koristehiekalla luot koristeelliset pinnat ruukkujen ja istutusten pinnoille.

Laske menekki, päätä väri ja viimeistele pihasi ilme

Hiekka toimitetaan kätevissä 25 kilon säkeissä, joten säkkien liikuttelu puutarhassa onnistuu käsivoimin. Yhdestä säkistä koristehiekkaa riittää noin yhdelle neliölle, kun katettavan alueen paksuus on noin viisi senttiä. Muistathan tarkistaa, kuinka suuren määrän hiekkaa tarvitset katettavalle puutarha-alueellesi! Mitä paksumman kerroksen hiekkaa laitat, myös hiekan menekki kasvaa.

Koristehiekkaa on valikoimassamme valkoisena, mustana, vihertävänä tai keltaisena. Käyttämällä katekangasta koristehiekan alla ehkäiset rikkaruohojen kasvua ja saat pihastasi helppohoitoisemman. Käyttämällä sävyjä rohkeasti saat nostettua haluamiasi yksityiskohtia pihastasi esiin.

Koristehiekan hinta

Siisti Pihan verkkokaupassa hintakaan ei ole este koristehiekan tilaamiselle. Löydät valikoimastamme edullisen pakettitarjouksen luonnonvalkoisesta koristehiekasta (4 x 25 kg) hintaan 36 euroa!